
10" Šéfkuchařský nůž je určený pro krájení a plátkování masa, ryb, ovoce a zeleniny. Nůž je větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce.
10" Šéfkuchařský nůž je určený pro krájení a plátkování masa, ryb, ovoce a zeleniny. Nůž je větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce.
6" Filetovací nůž je nůž na filetování ryb s čepelí dlouhou 15 cm. Při přípravě ryb je filetování specifická činnost a vyžaduje speciální filetovací nože.
8" Filetovací nůž je nůž na filetování ryb s čepelí dlouhou 20 cm. Při přípravě ryb je filetování specifická činnost a vyžaduje speciální filetovací nože.
8" Šéfkuchařský nůž je určený pro krájení a plátkování masa, ryb, ovoce a zeleniny. Je skvěle vyvážený aby lépe seděl při krájení na špičce.
59KSCZ - Šéf kuchařský nůž 59KSSZ - Steakový nůž 59KSSLZ - Slicer - nůž na zpracování masa
Set obsahuje: Dřevěný stojan, Šest steakových nožů (12cm), Vykosťovací nůž (15,5cm) Nůž na pečivo (23cm) Šéfkuchařský nůž (20cm) Loupací nůž na zeleninu (7,5cm) Nůž na maso (23cm) Univerzální nůž…
Paring Knife od firmy COLD STEEL je loupací nůž na zeleninu a ovoce s hladkým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).
Bread Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je nůž na chléb a pečivo se zubatým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).
Pružný prohnutý vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.
Pružný vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.
20VCBZ - 10" Šéfkuchařský nůž, 20VBKZ - Řeznický nůž, 20VBSKZ - Velký stahovací nůž, 20VBCFZ - Pružný prohnutý vykosťovací nůž
Řeznický nůž k bourání, porcování a vykrajování masa.